Excursie naar Franse nationale keuring in Saint-Gaudens.

Het Nederlandse Stamboek organiseert ook weer dit jaar een excursie naar de Nationale Keuring in Frankrijk.

” Voor de vierde keer in 18 jaar wordt de Franse nationale keuring in St. Gaudens gehouden, een unicum in de geschiedenis van het Franse stamboek. St. Gaudens ligt in het departement Haute Garonne (31) aan de voet van de Pyreneeën. 
 
De Franse nationale keuring is dit jaar van 18 t/m 20 september gelijktijdig met het landbouwevenement Les Pyrénéennes. Vrijdag 18 september zijn de individuele keuringen met aansluitend om 19.00 uur een veiling georganiseerd door Blonde Génétique van Elite fokstieren.

Het stamboek organiseert een excursiereis naar deze nationale keuring van 16 t/m 22 september a.s. We bezoeken de keuring en verschillende fokbedrijven in de regio. Daarnaast is er voldoende ruimte om ook toeristische uitstapjes te doen. Het gebied leent zich bij uitstek om het echte Blonde-land te ontdekken. KI Samen en EGIA zullen evenals vorig jaar een excursie in de Pyreneeën verzorgen.

We reizen wederom met Dalstra en we maken gebruik van een overnachting op de heenreis en op de terugreis. Donderdag, op de heenreis, staan twee bedrijfsbezoeken op het programma. In verband met de grote vraag naar hotelaccommodaties in de regio is het nodig om op korte termijn definitief te reserveren.

Wanneer u interesse heeft om met ons mee te reizen naar St. Gaudens went u zich dan z.s.m. tot het stamboekkantoor.         Email info@blondestamboek.nl
De prijs van deze uitgebreide, leerzame en vooral ook gezellige excursie is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers. We verwachten dat de kosten zullen liggen tussen de € 600,- en € 700,- per persoon.


Heeft u vragen of wenst u graag meer informatie neem gerust contact op met ons stamboek onder nummer 0031-653831379.
Met vriendelijke groet,
Stamboek Blonde d’Aquitaine Nederland.