Agribex 2015

Home

Agribex ging door van 8 tot en met 13 december.

Ook dit jaar werd het een enorm succes waarbij we een aantal heel mooie dieren te zien kregen. De keuring ging door op zaterdag 12 december , ze werd georganiseerd door het waalse stamboek, een 70-tal dieren waren ingeschreven waarvan een 40-tal in de ring te zien waren.

Ondermeer enkele dieren van de ”Blommerschothoeve” . Ook deze keer ging Jan van de Blommerschothoeve met een aantal prijzen naar huis, waarvoor van harte proficiat.

Verder willen we iedereen bedanken, ook onze Nederlandse collega’s, voor het bezoek aan onze infostand alsook aan de foodstand, waar we het vlees van de blonde d’aquitaines probeerden te promoten met de verkoop van hamburgers van blondes, en ja hoor het werd een succes want de hamburgers vlogen de deur uit. Het was dan ook zweten voor de mensen aan de foodstand.

Langs deze weg willen we de medewerkers extra bedanken voor hun inzet en motivatie bij dit de op- en afbouw van onze twee standen alsook voor de verkoop van de hamburgers, want dankzij deze goede samenwerking kunnen we zeggen de beurs was geslaagd.

Dank aan iedereen namens

HET BESTUUR