Bedrijfsbezoek Nederland

Op 3 april as organiseert het stamboek een uitstap naar twee Nederlandse bedrijven.

We vertrekken ‘s morgens om 7u15 met de bus vanuit Wetteren richting Nederland, onderweg hebben we verschillende opstapplaatsen voorzien, om dan in de voormiddag het bedrijf van de familie Weijers te bezoeken.
Dit is een mooi fokbedrijf van ongeveer 200 dieren en is gelegen aan de Nederlands- Duitse grens. Het bedrijf beschikt ook eveneens over een eigen warenhuis.

Onder de middag nemen we even tijd voor een kleine snack waarna we dan doorrijden richting Groesbeek waar de gebroeders Lamers ons verwachten. Dit bedrijf telt 300 runderen en dan ook nog eens 350 schapen.

Om onze dag af te sluiten nemen we ‘s avonds nog een gezamenlijke warme maaltijd in de buurt.

Gelieve voor 20 maart as op volgend mail adres door te geven als u hier graag bij wil zijn :  bab.blondeaquitaine@gmail.com .

De prijs voor deze interessante uitstap bedraagt voor niet-leden €60, voor leden van het Vlaams stamboek komt dit door de tussenkomst van het stamboek op €50. Voor deze kleine vergoeding heeft u een leuke dag onder blonde liefhebbers waar dan ook nog eens voor zowel ‘s middags als ‘s avonds  een maaltijd voorzien is.

Nieuw is dat we nu vanuit Wetteren vertrekken en dus daar dan ook onze eerste opstapplaats hebben.

De volgende opstapplaatsen zijn voorzien:

  1. 7u15 MC Donalds Wetteren
  2. 8u15 Carpoolparking Zoersel
  3. 9u00 Carpoolparking Steenhovens Eersel/afslag 30A67

Inschrijvingen en verder info kan op het mail adres of op volgend tel.nr: 0497/15.84.30.

 Hopelijk zien we jullie op 3 april