Veeveiling.nl

Over ons

Welkom bij Veeveiling.nl! Dé online markt om vee te veilen. Wij brengen op unieke wijze veehandelaren en veehouders, vraag en aanbod bij elkaar. U heeft niet langer alleen de juisten contacten nodig. Internet geeft u toegang tot het kwalitatief beste vee. Wees effectief en efficiënt in het handelen van vee. Bied mee of bied aan!

Meer informatie op http://www.veeveiling.nl/

Missie en visie

  • Veeveiling.nl heeft een groot aanbod. Wij bieden dat ene specifieke koppel vee, of juist meerdere koppels van de populaire soort. Hier vindt u wat u zoekt.
  • Veeveiling.nl heeft meerdere bieders. Hier kunt u meerdere aanbiedingen ontvangen. U hoeft, als verkoper, niet langer het eerste het beste bod te accepteren. Door het grote aantal bieders haalt u het beste uit uw vee.
  • Veeveiling.nl staat voor toegankelijkheid. Door deze onlineveilingen heeft u niet langer per se de juiste contacten nodig. Heeft u een oude computer of juist de nieuwste smartphone in bezit? Voor iedereen is het beste vee beschikbaar.
  • Veeveiling.nl staat voor minder rompslomp. Wij helpen bij het vinden van het kwalitatief beste vee voor de juiste prijs. Zonder al het papierwerk van een gewone veiling